• 1
ACS custom producten kopen is gemakkelijk!

Buy online
View Online
Email Certificate
Contact us for impression taking
Ear Impressions
Get your impressions taken
delivery
Await your order delivery

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een ACS product te kopen! Koop het product online en je krijgt een e-mail met een downloadbare voucher toegezonden. 

Als je een op maat gemaakt product hebt besteld moeten we afdrukken maken van je oren. Wanneer je je ACS-voucher hebt geprint, kan je een afspraak maken zodat we afdrukken kunnen maken van je oren.

Om een afspraak te maken met een audioloog in een bij ons aangesloten hoorwinkel kan je gebruik maken van de zoekfunctie hieronder. Vul je stad of postcode in om de dichtsbijzijnde winkel te vinden. Vergeet het bestelformulier niet mee te nemen naar je afspraak! 

Aan het maken van afdrukken zijn geen extra kosten gebonden. 

Het is ook mogelijk om oorafdrukken te laten maken bij jou op locatie. Klik op contact voor meer details. 

Na je afspraak verstuurt de audioloog je oorafdrukken, samen met je bestelformulier, naar het lab en van daaruit wordt het verder geregeld. We laten je via e-mail weten wanneer je oorafdrukken zijn ontvangen en we nemen nogmaals contact op wanneer je complete bestelling is verzonden. 

We scannen je oorafdrukken en bewaren een elektronische kopie. Deze kopie blijft goed voor gebruik voor vier jaar. Dus als je nog iets wil bestellen uit ons assortiment op maat gemaakte producten dan kan je die direct bestellen zonder opnieuw een afdruk te hoeven laten maken! 

*Ter info: om ACS op maat gemaakte producten te maken hebben we goede afdrukken van je oren nodig. Het is erg belangrijk dat er geen overmatige hoeveelheid oorwas in het gehoorkanaal zit. Wanneer je denkt dat je een ophoping van oorwas hebt, neem dan contact op met je huisarts voor je een afspraak maakt. Wanneer het op de dag van afspraak voor oorafdrukken onmogelijk is om afdrukken te maken zijn hier kosten aan verbonden. 

ACS dealers

ACS heeft een groot netwerk van aangesloten erkende dealers in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Als je liever persoonlijk contact hebt om te kijken naar wat je nodig hebt voor aanschaf van een ACS product, maak dan gebruik van de zoekfunctie om een dealer in jouw buurt te vinden. 

Internationale aanvragen

Als je niet in Nederland bent op het moment maar toch interesse hebt kijk dan op onze internationale webpagina  www.acscustom.com om een erkende ACS partner te vinden in jouw buurt. 
Wanneer dit niet lukt, neem dan contact met ons op voor advies met betrekking tot bestellen en verzenden van de producten. We helpen je graag verder! 

 

Company Name Company Address Email
ACS NL (J Taanman) Amsterdam This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Decibel Hoortoestellen IJsselstein, Mijdrecht & Woerden https://www.decibelhoortoestellen.nl
DJ Franck Popta Omgeving Utrecht This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Fonique Deventer & Hoogeveen https://www.fonique.nl
Gabriels (alleen voor ACS Inears) Sprang-Capelle https://gabriels-gehoorbescherming.nl
Groesbeek opticiens & audiciens  Groesbeek http://www.optiekgroesbeek.nl
Hearconsult Bunnik, Utrecht & Culemborg http://hearconsult.nl
Hoorbegrip Hoofddorp & Haarlem This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Het Hoorhuis Amsterdam & Diemen http://www.hethoorhuis.nl
Makker Soest, Zeist & Laren http://makker.nl
Minerva Rotterdam https://minervahoortechniek.nl
Ophof Hengelo https://www.ophofvooroogenoor.nl
Schelfhout voor Oog & Oor
Terneuzen
https://schelfhoutoogenoor.nl
Stufkens hoorcentrum Venlo, Panningen, Blerick, Venray & Roermond https://www.stufkenshoorcentrum.nl