Industriële Gehoorbescherming

ACS is gespecialiseerd in op maat gemaakte gehoorbescherming voor een breed scala aan werkplekken - van fabrieken, magazijnen en bouwplaatsen tot luchthavens, brandweerkazernes en militaire bases.

Gehoorbescherming is vereist in elke werkomgeving waar de gemiddelde blootstelling aan lawaai meer dan 85dB is. Onze oordoppen uit de PRO Series bieden de juiste bescherming voor vrijwel elke industriële sector.

PRO Series op maat gemaakte oordoppen
De oordoppen uit de ACS PRO Series bestaan uit 2 belangrijke elementen - op maat gemaakte oordoppen en geluiddempende filters.

Elke oordop is gemaakt van een oorafdruk van de gebruiker om te zorgen voor een perfecte pasvorm, zodat er geen geluid lekt door kieren die bij universele oordopjes aanwezig kunnen zijn. Bovendien zijn de oordoppen uit de PRO Series gemaakt van zachte medische kwaliteit siliconen, om een veilige en comfortabele pasvorm te garanderen, zelfs wanneer ze gedurende een langere tijd worden gedragen. 

De dempende filters in onze oordoppen verminderen het geluid naar veilige niveaus zonder demping te veroorzaken, zodat de drager veilig en duidelijk kan horen.

PRO filters zijn beschikbaar in een reeks verschillende verzwakkingen om ervoor te zorgen dat de juiste geluidsreductie wordt bereikt in elke omgeving. De filters zijn getest en gecertificeerd volgens de European Standard voor oordop gehoorbescherming: EN352-2.

Bekijk het PRO Series assortiment

Toegevoegde opties
Extra opties zijn ook beschikbaar, zoals 'grips' om te helpen bij het inbrengen en verwijderen van de oordoppen en halssnoeren om de oordoppen bij je te houden als je ze niet draagt. Ook kunnen we de oordoppen voorzien van namen, serienummers etc zodat je ze gemakkelijk kunt identificeren.

Onze oordoppen kunnen ook in verschillende kleuren worden gemaakt, of voor ieder oor een andere kleur, zodat je makkelijk onderscheid kan maken tussen het linker en het rechteroor.

De oordoppen uit de PRO Series zijn ook kostenbesparend en duurzaam omdat ze herbruikbaar zijn - terwijl 1 of meer sets wegwerpdoppen dagelijks kunnen worden gebruikt en weggegooid per persoon, kan 1 set ACS oordoppen jaren meegaan.

Communicatie Producten
Naast onze oordoppen uit de PRO Series, biedt ACS ook een assortiment in-ear communicatie producten om gehoorbescherming te combineren met het vermogen om in contact te blijven.

Bekijk het Communicatie assortiment

Neem contact met ons op
Neem voor een offerte of verdure informatie contact op met:

Janneke Taanman
Tel: +31 682 664 468

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.