ACS drivercoms for bently

Gehoorbescherming en In-Ear Communicatie Headsets voor de motorsport

Van karten tot Formule1, ACS levert op maat gemaakte oordoppen en in-ear racing headsets aan coureurs, crew en baanpersoneel. 
Met geavanceerde communicatiecomponenten, gehoorbeschermingsfilters, opties voor aangepaste kabellengte, een reeks van verschillende connectoren en een deskundig, ervaren team achter ons kunnen we aan nagenoeg alle criteria voldoen die nodig zijn voor je specifieke motorsport discipline.

Gehoorbescherming en Communicatie
De ACS PRO Serie omvat een reeks oordoppen en communicatieproducten, elk op maat gemaakt voor individuele gebruikers.
De op maat gemaakte oordoppen zorgen voor een perfecte pasvorm zodat er geen geluid lekt en zijn gemaakt van medisch hoogwaardig zacht siliconen materiaal voor een veilige en een comfortabele pasvorm, zelfs als ze voor langere tijd worden gedragen.

De dempende filters in onze oordoppen reduceren het geluid tot veilige niveaus, zodat de drager veilig en duidelijk kan horen.
PRO filters zijn beschikbaar in een reeks verschillende dempingsniveaus om voor de juiste geluidsreductie te zorgen in elke omgeving. De filters zijn getest en gecertificeerd volgens EN352-2: de Europese Standaard voor gehoorbeschermers.

Onze PRO Serie oordoppen bieden op maat gemaakte gehoorbescherming aan iedereen in de Motorsport, met alle bovengenoemde voordelen. 

We bieden ook een assortiment communicatieproducten, met onze PRO Communicator en ACS Drivercoms beide met high-end speakers en kabels voor een kristalheldere communicatie tussen autocoureur en crew. De ACS Drivercom heeft een korte kabel en adapter opties voor aansluiting op helm- en radiocommunicatiesystemen. De ACS Pro Drivercom is gebouwd volgens dezelfde specificaties als de Drivercom met toevoeging van onze PRO filter om omgevingsruis veilig door te laten terwijl de PRO Communicator een langere kabel heeft en PRO filters, om audio en gehoorbescherming te combineren.

Neem contact met ons op
Voor al je aanvragen kun je contact opnemen met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of met Sarah Reader (gespecialiseerd in de motorsport) van ACS UK.

Sarah has been racing since 2000, and a race instructor since 2003.
Sarah worked closely with ACS to develop our motorsport range and, combined with her long-term experience
in the sport, has the knowledge to offer the right product to each client.

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +44 (0) 7775 911208

 

ACS is de trotse aanbieder van gehoorbescherming en in-ear communicatie aan een breed scala motorsport klanten, zoals:

Teams with ACS